diumenge, 21 de febrer del 2010

Puigmal d'Err (2910m)

Dissabte dia 20....Ens acostem de bon matí a l’estació d’esquí de Puigmal amb l’idea de veure com ho ha deixat la nevada del dia anterior, divendres. La cosa no estava malament del tot, però com de costum el vent havia fet de les seves al bowl superior i s’havia de buscar. Per variar hem trobat unes vaguades amb “cosa tova” i ens hem regalat força bé.

Passades les 11 ja hi havia massa gent pel nostre gust, i com que això de les cues cada cop ens costa més “d’assumir” hem decidit posar pells i amunt, que ens havien dit que al cim del Puigmal i havia una cafeteria amb moltes dones i bona cervesa!!

Hem posat pells més o menys a uns 2200m i hem enllaçat amb la traça de pujada que ja havien obert uns grups abans




La pujada poca història, amunt i amunt, i de tant en tant girar-se i riure una miqueta amb els “intents” de voltes maria dels altres. Dir que el David, era el primer cop que calçava uns esquis de muntanya, i bé, muntanya muntanya tampoc són, que fer voltes maria amb uns esquis de 192cm no és trivial per una nèofit o no neòfit. Jeje, encara recordo jo al principi amb els altres esquís, la sensació d’ànec marejat...




Ja al cim, els últims 100m de desnivell molt ventats, però amb neu. Bona vista cap al Pic d’Eina, Nou Fonts, Bastiments, etc.....Pirineu Oriental en la màxima expressió




El Guifré ja arriba, primer cim “important” amb esquís als peus, felicitats!! La plana ceretana als peus.






I com sempre, l’espectacular imatge del Cadí-Moixeró amb la Tossa d’Alp en primer terme i la temptadora paret nord sempre vigilant, pensant quant ens veuríem cara a cara, segurament més aviat del què ens imaginàvem.




Això és tot nois, demà més i millor!

2 comentaris:

Víctor Perisé ha dit...

quins fotons Bernat!!
me n'alegro que anés bé.

vas amb els skis G3 i les dynafit, no?
cap problema saltant roques?

Berni ha dit...

EI Peri, si ja m'estic acostumant a fer travessa amb aquest equip, la veritat que no hi ha color. Sacrifiques una mica en la baixada però guanyes moltíssim tant en la pujada com en maniobrabilitat de l'esquí en qualsevol condició, ja que són més petits.

El tema salts, doncs de moment encara no tinc la confiança suficient com per fer lo mateix que amb els altres, però si, segueixo saltant.

Quan és dia de "freeride" a l'estació o aproximacions curtes a partir de remuntadors segueixo amb els totxos..

És la combinació perfecte, jeje..