dissabte, 13 de febrer del 2010

Powcalís returns

Després que el cap de setmana passat per compromisos no pugés a la neu, el mono de pols ja no podia més, el meu cap em demanava lliscar, fluïdesa, adrenalina, i no sé quantes sensacions més. Som addictes, no en dubteu, quant una sensació et provoca una plaer tant gran et genera addicció i això és el què ens passa als malalts del powder.

Estava clar que amb les nevades i sobretot la ventada que va fer aquesta setmana calia escollir bé el lloc, i Arcalís quasi mai decep, i més tenint en compte que feia dos dies que ho tenien pràcticament tot xapat.

Arribem en david i jo a primera hora, i malament rai, cadira tancada i donant llargues que tenen problemes mecànics. Hem fet el què podíem per lo què quedava mentre l’obrien, que han tardat quasi 2 hores. Ja els val, a una estació de primer nivell que diguin que se’ls hi ha congelat no sé què.....jo si que tenia els cullons glaçats del fred que feia!! Jaja!! I un cop ha funcionat han hagut de pujar els treballadors primer, osti, que no tenen motos de neu per pujar-los abans!! Bé, com de costum a casa nostra....

Hem vist el Raúl pujar amb el “grup” de currantes abans que ningú, osti titu quina enveja!! Però un cop nosaltres erem a dalt hem aclarit els dubtes de la neu, a la zona de la Portella era powder “comme d’habitude”, i aquí ja ens hem encès. Per tant ho sento, ni una foto fins que no ho hem petat tot!!! Jaja.

Després hem anar a veure si per la Coma i feixans quedava algun raconet. Ara si, foto del circ





I ara el Cataperdís, força ventat, veurem si la setmana vinent la meteo el regala amb una nevada sense vent i podem veure espectacle al Dorado



Desde Feixans cap a la Portella estava maco, bons salts a l’entrar i girs controlats dins els arbres. Però ja comença a haver-hi massa traça pel nostre gust, així, que comencem a fer alguna diagonal sota el Cataperdís cap al Rat, i trobem un bon regalet.



Zoom del david gaudint



Repetint ara pategant fins una mica més amunt per fer els tubets, un per cada un, pura delícia!!





Finalment ha estat un bon dia d’esquí, com ho són en general els dies de paquet a Powcalís. Per variar Creussans estava tancat, fins hi tot hem sentit un parell d’explosions molt fortes i es veia el forat i la marca de la pólvora. Han fet caure força plaques, suposo que demà ja ho obriran.....La zona mitja-baixa, es veia literament enterrada en neu, en zones a on en teoria hi ha tubets ni es veien!! Demà serà la jungla allò. He recuperat una foto del dilluns 1, quan vam tenir la sort de ser-hi a l’obertura després de la nevada i la imatge parla per si sola



Ja a l’acabar el dia hem vist en Raúl i la gent del Dorado baixar per un tubo del Cataperdís. Bona feina nano......aquí t’he pillat!!

2 comentaris:

Juanma Billala ha dit...

Vaya pedazo fotos. Gracias por mostrarnoslas.
Un saludo y buenas huellas.

David Pérez ha dit...

Cracks!