diumenge, 18 de maig del 2008

I va arribar març... i per fi la neu pols

Després d’acomiadar-me del meu germà, ja casat i camí cap a la British Columbia, tot va canviar, les previsions van començar a donar nevades i nevades, i per fi les muntanyes van començar a acumular neu. Però tot no va ser perfecte i cal dir que aquestes primeres perturbacions van entrar amb molt de vent, per tant calia buscar llocs amb arbres i arresserats.

Així, i seguint la regla no escrita dels 30cm, que diu que si cauen més de 30cm de neu fresqueta em demano festa de la feina em vaig acostar en companyia d’en david (david_ al Fòrum) a Formiguères, i tot i que segurament les expectatives de “deep powder” no es van complir (en part perquè la base era inexistent i en alguns llocs s’havia d’anar amb compte amb els taurons, oi davids?) si que es van poder fer linietes i bones baixades, especialment dissabte quan van obrir la zona alta. Allà ens va, reunir una bona colla de malalts assedegats de powder, com en Raúl i una altre david.

Algunes fotos del delicte:
Caminant el primer dia cap a les zones tancades a trillar powder:


Aquí es veuen les acumulacions de la nevada al costat de la pista:



El bosc de Formiguères que encara guarda alguns SS (secret spots) hi havia llocs on la neu realment arribava per sobre dels genolls...Vallée du Gaube forever...Sinó mireu quin pastisset:


I ara aquí dues fotos del “grup exterminador” del dissabte, dic exterminador perquè no vam deixar cm de neu pols sense ratlla:


I la segona en Raúl fent un botillo on quasi perd un Chopstick...



Bon inici de març, definitivament havia començat la temporada, i les previsions apuntaven a una successió de perturbacions...

2 comentaris:

RuL! ha dit...

Bons records! la pua va ser que la zona d bosc de divendres no tenia base. Dissabte va ser diferent.

En lo de les fotos, tens tota la rao. Però no se com fer-ho, doncs quan pujo fotos i les moc per l'escrit, ja no deixa maximitzar-les. Help!

Berni ha dit...

Raul, prova de pujar-les i posar-les a mida mitjana, si poses mida gran no genera l'enllaç.

Si no et funciona així pots editar HTML (jo escric en un word en HTML i llavors ho copio directament aquí, ho trobo més fàcil). ja veuràs insereix una foto a mida mitjana, llavors una a mida gran i canviar la vista a editar HTML, veuràs que el codi que genera és diferent...