diumenge, 7 de setembre del 2008

Pretemporada

Ja es comença a notar a l’ambient, quan em retrobo amb amics i companys les converses últimament ja tendeixen a acabar parlant d’esquí.

Tot i això, puc dir que un cop recuperat de la lesió i havent fet una mica el gos les últimes 2-3 setmanes en quant a forma física, la setmana passada va “marcar” l’inici de la “pretemporada”, ara un parell de setmanetes de treball diari i un cop passats els excessos de la festa major manresana a finals d’agost, durant el setembre intensificar el treball, per intentar fer la Selènika amb un mínim de garanties d’acabar bé, i a partir d’aquí seguir combinant treball aeròbic de resistència amb peses al gimnàs.

Ara que falten unes 15 setmanes és l’hora de posar-se a treballar per arribar a to, aviam si sóc capaç de fer al voltant de 600km amb bici de muntanya, uns 100km corrent, i un parell o tres de sortides a la muntanya. Tot això combinat amb sessions d’spinning i algunes peses entre setmana.......

A veure si escrivint tot això al bloc m’obligo més i compleixo, que sinó sempre trobo excuses per quedar-me a casa i no fer res....

Segurament molts pensareu que tampoc és tant, però jo confio que amb això arribaré amb una forma suficient per escometre els petits reptes d’aquesta temporada.

Apa, a veure si llegint això, els que encara us esteu fent el remolón comenceu a posar fil a l’agulla a la forma física de cara a l’hivern.

La setmana passada vam fer una escapadeta per pujar al Puigmal des de l’aparcament de l’estació d’esquí per fer una mica de cames. Una foto mirant cap a l’estació, somniant en les futures línies hivernals, aquest any toca neu, i aquest spot serà un punt de trobada de malalts






Una motivació extra per posar-me en forma és les fotos i converses de tant en tant amb en David que està fent temporada a Xile, aprofita que ja s’acaba!!!

En honor als que han tingut la sort de no “tenir” estiu, un parell de fotos de La Parva de la setmana passada....mmmm.....powder andí!!