dijous, 2 d’abril del 2009

Arcalís 30M

Ja s'acaben els adjectius powderians per tant dies de paquet que hem gaudit aquest any en aquest racó dels Pirineus.. Aquest passat diumenge va ser un més, però dels millors perquè es va sumar la poquíssima gent que es dedicava a petar el paquet. Increible!!! Suposo que sumant final de mes+crisi+semana santa a la vista+finals de març i per tant canvi de xip...el resultat és que ja comencen a quedar només els malalts de debò!! Aquells que estariem tota la nostra vida trillant neu pols i gaudint de la muntanya!!!
Simplement un botó, com vaig petar la part alta de la canal ampla de l'Arcalís.... pow pow!!




El dia no té més història, molt powder riding amb el Dani i el Guifré, sense parar ni un sol minut, acabant a les 16h o'clock baixant pel tubo del túnel. Amb tan sols 1 traça al final del dia!!!


Quan a migdia es va obrir el dia, l'espectacle que oferia La Coma no tenía parangó; realment sorprenent la quantitat de neu, no sabría dir quants metres de neu acumulada deu haver-hi sota el Port del Rat, al clot del túnel, però són molts... El resum en fotos (espectacular el Pic d'Arcalís...algún dia serà nostre!)