dilluns, 9 de febrer del 2009

Powcalís (2)

Repeteixo un títol d’aquesta mateixa temporada, perquè la veritat que és increïble, sembla que el Barça i la Meteo vagin emparellats.....que segueixi; a més tenint en compte el bany que vam donar a l’Sporting això deu voler dir que tornarem a tenir paquet aquesta setmana, jeje.

La història és la tònica de la temporada, que no per repetitiva deixa de ser igualment divertida....Molt paquet, com si ens haguéssim teletransportat a Utah o algún lloc d’aquests, les fotos semblen que vinguin de l’altra costat del bassal...Dissabte GRAN dia, que a sobre ens va regalar una horeta de sol i visibilitat que ningú s'imaginava vist com va començar i acabar posteriorment el dia..

Diumenge teniem espectatives de dia èpic, però no vas ser així, Arcalís completament xapat, al final vam acabar a Pal, super ratllats al principi per la gentada que hi havia en una minúscula zona oberta sense possibilitats fora-pista. Al final es va arreglar una mica ja que van obrir més zona i amb un lleuger pateig ens vam cebar en unes canaletes molt divertides de la part alta molt carregades de neu, on per fi vam descarregar l’adrenalina i gaudir a fons...tant que vam repetir-les 6 vegades...

Com deia en Raúl, va ser com piranyes......Nosaltres vam fer la primera patejada i obertura de la zona (per cert, obrir un tubet amb neu per la cintura no té preu....), a les següents baixades força gent encegada darrere nostre, i ñam ñam ñam ñam, a les dues últimes caminades quant ja estava tot venut ni cristu.....

Diumenge no photos...no hi havia ni temps ni ganes....

Aquí algunes instantànies de dissabte...








I aquesta, pels que ho coneixeu sabreu apreciar l'absurda quantitat de neu que hi ha...

3 comentaris:

Víctor Perisé ha dit...

Hei!
jo vaig estar-hi divendres i va ser brutal!
la foto que has penjat d'una vista de l'estació, que heavy! divendres a última hora estavem en aquella zona, sobretot a la canaleta del mig, i estava tot trilladet ja... i no es veu ni una traça ara!!!

Ordino es el paradís :-D

freeride ha dit...

Amb aquesta quantitat de neu...és igual per on et fiquis.......i canaleta ni res....com si és pel mig dels rocs!

Juanma Billala ha dit...

Que paqueton habia no ????

Unas fotos muy chulas, gracias.