dilluns, 24 de novembre del 2008

Arcalís 23N

Arcalís 23/11…..La cosa es podria resumir ràpid, mal temps, cotxes girant cua, només dos arrastres oberts cap a l’hortell i poc domini esquiable, en Dani, un servidor i un parell de col•legues més arribem a Arcalís, i quina és la nostra decisió, molt fàcil, els remuntadors oberts no compensen.....doncs pells de foca i amunt!!

EL cel semblava que volia obrir de bon matí, però al final encara es tapa més i comença a nevar de forma continuada tot i que poqueta cosa:



Primera pujada per la pista-carretera de la Coma fins l’entrada de La Portella, i cap avall!!


Segona pujada fins a Feixans, i aquest cop fins avall de tot a 1950m, que com que els companys ja estan rebentats ens recullen amb el cotxe i ens tornen a remuntar fins on s’acaba la carretera per a una tercera pujada. Aquest cop només remuntem fins l’anella. Tot i que hagués valgut la pena tornar a pujar a Feixans (per cert, espessor mesurat amb sonda a la traça de l’arrastre, mínim 80cm, màxim 150cm....quasi res!!!). I de cop, com si d’un petit premi es tractés per tal d’haver aguantat les inclemències, el cel sobre uns segons per escometre l’última baixadeta fins avall de tot.

Contemplant itineraris futurs: !!




El premi!!! (Mireu els arbres colgats....us asseguro que era neu bona bona.....una delícia vamos!!!) !!




Dani, àlies baranetes, In action: !!




Resultat del día, doncs millor de l'esperar, un mica més de 1000m de D+, i sobre els 1200 de D-; i a sobre trobant powder amagat...

****Nota: Sento la merdosa qualitat de les fotos, estan fetes amb telf.mòbil, que tinc la digital espatllada.

1 comentari:

freeride ha dit...

Ja dei jo que les fotos no tenien el mateix caire que les altres.

Enhorabona, malgrat el mal temps. Esteu fet uns braus!